Ceciliafeesten 2013 – Kon. Fanfare St.-Cecilia Leest

20 Aug

Ceciliafeesten 2013 – Kon. Fanfare St.-Cecilia Leest

Het derde volledige weekend van september organiseert de Brassband St.-Cecilia Leest haar Ceciliafeesten in zaal ‘Cecilia’, Dorpstraat 6 in Leest.

Zaterdag 21 september (20u00) is er een Dubbelconcert. Brassband St.-Cecila Leest, die o.l.v. dirigent Walter Van de Venne begin juli nog brons haalde op het Wereldmuziekconcours (WMC)  in Kerkrade, bijt de spits af. Daarna kunt u Brassband ‘De Grensbewoners’ uit Smeermaas aan het werk horen. Muziek van de bovenste plank! Niet te missen!

Zondag 22 september (10u30) herhalen we graag de succesformule van de voorbije jaren: een Brunchconcert. U kunt genieten van een heerlijke brunch terwijl onze slagwerkklas o.l.v. Walter Van de Venne en ons jeugdensemble je trakteren op een licht verteerbaar concert. Er wordt een rijkelijk buffet voorzien, inclusief een glaasje cava. Voor het brunchconcert is inschrijven noodzakelijk. Dat kan online op www.stcecilialeest.be. De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 13 september.

Alle info i.v.m. dit feestweekend op www.stcecilialeest.be.